Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، فارس به نقل از مِیل آنلاین نوشت: قسمت «خرچنگ قرنطینه شده» با موضوع آنفلوآنزای پوستی به دلایل محتوایی که احتمال تنفرافزایی ضد آسیایی در آن وجود دارد، از پلتفرم های پخش و فروش حذف شد.

به دنبال قتل ۶ آسیایی در حادثه ای طی هفته گذشته در آمریکا، اعتراضات ضد نژادپرستی در آمریکا شدت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا انیمیشن معروف «باب اسفنجی» به خاطر داشتن صحنه ها و مضامینی که به عنوان مصداق توهین نژادی تعریف می شود از پلتفرم های عمده جهانی حذف می شود. ازینرو فروشگاههای مجازی ازجمله «آمازون پرایم» قسمت های انیمیشن مذکور با عنوان «خرچنگ قرنطینه شده» را از دسترس فروش خارج کردند.

«باب اسفنجی شلوار مکعبی» کارتون محبوب کودکان برای دو قسمت قبلی مورد انتقاد قرار گرفته است که از آن زمان تاکنون از سرویس های پخش مجازی خارج شده است.

این تصمیم در حالی اتخاذ می شود که افزایش تبعیض و خشونت ضد آسیایی ها مربوط به بیماری همه گیر ویروس کرونا در ایالات متحده را شامل می شود، که یکی از این دو قسمت انیمیشن دارای محتوایی بحث برانگیز است.

در انیمیشن باب اسفنجی در اپیزودهای «خرچنگ قرنطینه شده» در فصل ۱۲، بسیاری از شخصیت های اصلی توسط بازرس بهداشت در «Krusty Krab»(رستوران خرچنگ) قرنطینه می شوند و باعث می شود شخصیت ها بفهمند چه کسی به این بیماری مبتلا است.

این اپیزود در این دوران شیوع کووید ۱۹ که به اصطلاح «آنفولانزای پوستی» را نشان می دهد، به تقویت احساسات منفی نسبت به افراد مختلف کمک کند و کسانی که مظنون به بیماری هستند در فریزر محبوس می شوند.

سخنگوی «نیکلودئون» کمپانی سازنده «باب اسفنجی» به سی ان ان گفت: ما تصمیم گرفته ایم که آن را به دلیل حساسیت های پیرامون همه گیری جهانی کرونا پخش نکنیم.

قبلا در سال ۲۰۱۸ نیز نمایش فصل سوم انیمیشن «باب اسفنجی» توسط کمپانی نیکلودئون، به دلایل اعتراضات ضد نژادپرستانه لغو شد.

البته مشکل محتوایی فصل سوم «باب اسفنجی» علاوه بر توهین به یک زن، از سوی نیکلودئون با عنوان نامناسب بودن برخی عناصر محتوایی برای گروه سنی کودکان اعلام شد.

حالا بنابر اعلام رسانه های جهانی، این انیمیشن از پلتفرم های پارامونت و آمازون حذف شده است.

البته مخاطبان واکنش های متفاوتی به حذف این قسمت ها نشان داده اند. برخی با این اقدام موافق و برخی مخالف هستند.  

ادگار مارتین در این مورد گفت: اصلا فکرش را نمی کردم که یک روز پاکسازی فرهنگی از «باب اسفنجی» آغاز شود!  

کاربر دیگری نوشت: باب اسفنجی اکنون یک نمایش قدیمی است، جامعه دائماً تغییر می کند و باب اسفنجی همچنان مرتبط است. اگر چیزی در این نمایش وجود داشته باشد که نویسندگان فکر می کنند امروز مناسب نیست، فکر می کنم عادلانه است که آن را حذف کنند.

کد خبر 592968 برچسب‌ها سینمای جهان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینمای جهان باب اسفنجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۶۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سیداحمد فاضل‌زاده رئیس مؤسسه ISC گفت: پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از نظام‌های رتبه‌بندی معتبر در سطح بین المللی است که در سال ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد.

وی افزود: در گزارش اخیر رتبه بندی دانشگاه ­های آسیایی سال ۲۰۲۴ از ایران تعداد ۷۳ دانشگاه حضور داشته اند که ۴ دانشگاه کشور در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفته اند. رتبه بندی آسیایی تایمز در سال ۲۰۲۴، تعداد ۷۳۹ دانشگاه را از ۳۱ کشور در بردارد. همانند سال‌های گذشته، کشور ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه بیشترین تعداد دانشگاه را در این رتبه بندی دارد و هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. رتبه‌های اول تا دهم در جدول ۱ قابل مشاهده است.

 

رئیس موسسه ISC گفت: سهم ایران از نظر تعداد دانشگاه‌های رتبه بندی تایمز آسیایی ۲۰۲۴، ۷۳ دانشگاه است که در حدود ۱۰ درصد دانشگاه‌های این رتبه بندی را شامل می‌شود که در جدول ۲ قابل مشاهده است.

جدول ۲: تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز آسیا در سال‌های مختلف

 

فاضل زاده افزود: در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴، تعداد ۷۳ دانشگاه از ایران حضور دارند. دانشگاه‌های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت ایران، تهران و صنعتی شیراز به ترتیب رتبه اول تا پنجم ایران را کسب کردند. نتایج دانشگاه‌های ایران در جدول ۳ قابل مشاهده است.

جدول ۳: جایگاه دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز کشور‌های آسیایی سال ۲۰۲۴

 

عملکرد دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی قاره آسیا در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

رئیس موسسه ISC گفت: از میان کشور‌های اسلامی قاره آسیا، در مجموع ۳۰۶ دانشگاه از ۱۷ کشور اسلامی در رتبه بندی ۲۰۲۴ حضور دارند این در حالی است که در رتبه بندی ۲۰۲۳ این تعداد ۲۵۳ دانشگاه بوده است. از لحاظ تعداد حضور دانشگاه، کشور ترکیه و ایران به ترتیب با ۷۵ و ۷۳ دانشگاه، بیشترین حضور را داشته اند.

 

دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی با رتبه ۱۰۰ و کمتر، در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ در جدول ۴ قابل مشاهده است.

جدول ۴: دانشگاه‌های برتر کشور‌های اسلامی در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

 

 روش شناسی رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

فاضل زاده گفت: روش شناسی رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ مانند رتبه بندی جهانی تایمز، به طور قابل توجهی تغییر کرده است. تعداد شاخص‌های مورد استفاده از ۱۳ به ۱۸ شاخص رسیده است با این حال مانند روش­شناسی پیشین، شاخص­های عملکردی در ۵ معیار کلی قرار دارند: آموزش، پژوهش، کیفیت پژوهش، چشم انداز بین المللی و صنعت. جدول ۵ شاخص‌های مورد استفاده در هر معیار را نشان می­ دهد.

وی افزود: روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی تایمز است با این تفاوت که در رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی این شاخص‌ها جهت رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی مجددا تنظیم و وزن دهی می‌شوند.

جدول ۵. معیار‌ها و شاخص ­های رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

دیگر خبرها

  • «آوای ابرها» راهی ایتالیا می‌شود 
  • ناکامی ایتالیا در سال 2002 و قهرمانی در جام جهانی 2006 به روایت کارتون / انیمیشن
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • به دنبال طلای بازی‌های آسیایی هستم/ رکورد ایران را جا به جا کردم
  • قهرمانی رئال مادرید در لالیگا و شادی جالب کارلو آنچلوتی به همراه بازیکنان / انیمیشن عمر مومنی
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • فیلم بسیار نزدیک و باکیفیت از قسمت سر یک سنجاقک
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • هوش مصنوعی اخبار ایکس را خلاصه می‌کند